Η εταιρεία

Ι.Παπαλεξης & ΣΙΑ Α.Ε

Η εταιρία Ι.Παπαλεξης & ΣΙΑ Α.Ε έχει ενδυναμωθεί με περισσότερα στελέχη και νέο ανθρώπινο δυναμικό.
Δραστηριοποιείται εξαρχής στην χονδρική πώληση βενζινοκίνητων δίχρονων μηχανημάτων ECHO και SHINDAIWA και εργαλείων χειρός ARS.

Έχει δημιουργήσει κατάλογο μεγάλης γκάμας ιαπωνικών εργαλείων για την κοπή ξύλου και θάμνων, για το τίναγμα οπωροφόρων δέντρων, για το ψεκασμό και το όργωμα μικρών καλλιεργειών, για τον καθαρισμό των οικοπέδων και της υπαίθρου, για τον καλλωπισμό των θαμνοειδών και άλλων ειδικών εργαλείων όπως γεωτρύπανα και δισκοπρίονα.

Με έδρα πάντα την Λαμία η εταιρία μεταστεγάστηκε στις νέες της εγκαταστάσεις Θερμοπυλών 59 στην είσοδο της πόλεως δίπλα στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας με μεγαλύτερο ανθρώπινο δυναμικό.

Image
Image

Σκοπός αυτής της κίνησης είναι η κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης για τα μηχανήματα της ECHO, της SHINDAIWA και της ARS στην ελληνική αγορά και η εξυπηρέτηση των συνεργατών της ανά την Ελλάδα με όσον το δυνατόν λιγότερο χρόνο. Στους στόχους της Ι.Παπαλέξης & ΣΙΑ Α.Ε είναι η ανάπτυξη του δικτύου πελατών, η διάδοση και η προώθηση των προϊόντων της σε νέες αγορές.

H ιαπωνική εταιρία Yamabiko corporation στην οποία ανήκει η ECHO και η SHINDAIWA, ικανοποιεί πλήρως τις νέες Ευρωπαϊκές νομοθεσίες για μείωση των ρύπων και του θορύβου. Σε μία εποχή που πολλά εργοστάσια αγωνίζονται να προσαρμόσουν τα προϊόντα τους στους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Yamabiko δημιουργεί μηχανήματα που συμβαδίζουν με την νέα πραγματικότητα, φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπό. Αυτή είναι μία ένδειξη του πόσο αφοσιωμένα η Yamabiko corporation επιζητεί συνεχώς την ποιότητα και την ανθεκτικότητα στα μηχανήματα της.