Έντυπα Εγγύησης

Up

Έντυπα Εγγύησης

Γενικοί όροι

Τι καλύπτεται;

Το περιεχόμενο της εγγύησης ποικίλει για κάθε τύπο προϊόντος. Δείτε παρακάτω περισσότερες.
 πληροφορίες για τους όρους εγγύησης.

Διάρκεια εγγύησης.

Η χρονική διάρκεια της εγγύησης είναι 5 χρόνια για τα μηχανήματα που αγοράστηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου 2015. (Στα μηχανήματα που αγοράστηκαν πριν την 1η Ιανουαρίου 2015 ισχύει εγγύηση 2 χρόνων).
Στα ηλεκτρικά προϊόντα η χρονική διάρκεια της εγγύησης είναι 2 χρόνια.
Η εγγύηση ισχύει από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος.

Τι θα γίνει για να διορθωθεί το πρόβλημα;

Η Ι. ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ και ΣΙΑ ΑΕ θα εξετάσει αν το προϊόν καλύπτεται από την εγγύηση. Εφόσον διαπιστωθεί η ελαττωματικότητα του προϊόντος ή εξαρτήματος αυτού, θα εξασφαλίσει τη διόρθωση ή επισκευή του προβλήματος. Εφόσον κριθεί απαραίτητο θα προβεί σε αλλαγή του ελαττωματικού τμήματος.

Όροι εγγύησης

Η εγγύηση ισχύει από την αρχική ημερομηνία αγοράς του προϊόντος (ΟΧΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ) και εφόσον έχει αγοραστεί από συνεργαζόμενο κατάστημα με την Ι . ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ και ΣΙΑ ΑΕ. Για λόγους εξακρίβωσης της ημερομηνίας αγοράς, είναι απαραίτητο να κρατήσετε την απόδειξη αγοράς, καθώς και το απόκομμα της εγγύησης με εμφανή το μοντέλο, τον σειριακό αριθμό της μηχανής και την ημερομηνία αγοράς του. Η εγγύηση δεν καλύπτει φθορές που προέρχονται από ακατάλληλο ή κακού μείγματος καύσιμου/λαδιού, κακή συναρμολόγηση, κακή χρήση ή αποθήκευση, έλλειψη καθαριότητας, χτυπήματα ή κάθε άλλου είδους ατυχήματα. Η εγγύηση δεν καλύπτει τη φυσιολογική φθορά. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να απευθύνεστε στο κατάστημα από όπου αγοράστηκε το προϊόν ή να επικοινωνείτε κατευθείαν με την Ι. ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ και ΣΙΑ ΑΕ.

Οδηγίες συντήρησης/φροντίδας

Για να ισχύει η εγγύηση είναι απαραίτητο να ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσεως και συντήρησης για κάθε προϊόν. Στην ηλεκτρονική μας ιστοσελίδα θα βρείτε όλες τις οδηγίες χρήσεως και συντήρησης για όλα τα προϊόντα μας.

Τρόποι επικοινωνίας αν χρειαστείτε τις υπηρεσίες μας.

Επικοινωνήστε με το κατάστημα από όπου αγοράστηκε το προϊόν ή επικοινωνείτε κατευθείαν με την Ι. ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ και ΣΙΑ ΑΕ.  Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας φροντίστε να έχετε μαζί σας την απόδειξη αγοράς  ή την εγγύηση του προϊόντος,  αφού αποτελούν τη μοναδική απόδειξη της ημερομηνίας που αγοράστηκε το προϊόν.

ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΕΓΓΥΗΣΗΣ !!

Είναι το αποδεικτικό της αγοράς σας και είναι απαραίτητη για την ισχύ της εγγύησης.

Ευχαριστούμε που προτιμήσατε τα προϊόντα μας και μην ξεχνάτε, εφόσον ακολουθούνται οι οδηγίες χρήσεως και συντήρησης, το προϊόν θα έχει την ίδια λειτουργικότητα που είχε όταν ήταν καινούργιο, ακόμα και μετά από 5 χρόνια.

Υ.Γ. Παρόλο που διασφαλίζουμε ότι όλες οι πληροφορίες σε αυτόν τον κατάλογο είναι σωστές κατά την περίοδο προετοιμασίας και εκτύπωσής του, ζητάμε συγγνώμη για οποιαδήποτε αλλαγή σε προϊόντα ή σε σειρές προϊόντων που μπορεί να προκύψει κατά την περίοδο ισχύος του καταλόγου. Επίσης, παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι μερικά προϊόντα μπορεί να διαφέρουν από αυτά που παρουσιάζονται.

 
 
Powered by Phoca Download